Selecteer een pagina

FFP2 masker Italië bestellen / kopen

Webshop FFP2 Italië

De Italiaanse volksgezondheidsminister deelde mee dat in supermarkten en in het openbaar vervoer zelfs zogeheten FFP2-mondkapjes verplicht en noodzakelijk zijn.

Wij bieden FFP2 Italië mondkapjes aan om goede bescherming te waarborgen en aan de Italiaanse nieuwe regels te kunnen voldoen. De mondkapjes bevatten een neusklem en zijn ook opvouwbaar.

De Italiaanse minister van Volksgezondheid zei dat de beter beschermende FFP2-mondmaskers in binnen ruimtes nodig zijn. Het gaat dan bijv om winkels, bioscopen en theaters. Men wordt geacht die ook te dragen bij sportevenementen, normale evenementen en in moet het ffp2 mondkapje in italie gedragen worden in het openbaar vervoer zoals trein en bus. Tot 31 januari 2022 moeten ook de discotheken en nachtclubs dicht blijven.

Op 21 december 2021 werden ruim 44.500 nieuwe besmettingen in Italië vastgesteld. Dat is een stijging van 70 procent in vergelijking met vorige week, daarom is deze periode ook in Italie een FFP2 mondkapjesplicht. 

Daarnaast filteren de lucht door in en uit te ademen en omsluiten het hele gezicht. Het is een mondkapje met elastiek bandjes. De kapjes hebben een hoog draagcomfort en kunnen gebruikt worden in Griekenland, waar deze KN95 Maskers verplicht zijn.